Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More
Six Steps to Optimizing Your Compressed Air System

Soft Grip Super Air Scraper (Mjuk Grepp Super Luftskrapa)med

Soft Grip Super Air Scraper (Mjuk Grepp Super Luftskrapa)med
 
 

EXAIRs Soft Grip Super Air Scraper är konstruerad för att hjälpa till med att lösa de mest envisa rengöringsproblemen som finns inom industriella anläggningar. Utförandet* kombinerar ett skrapblad med tryckluft för att skapa ett kraftfullt verktyg för att avlägsna smuts och skräp. Det är perfekt för avlägsnande av kitt, packningar, tätningsmedel, lim, tejp, färg, klistermärken, etiketter, fett, smörjmedel och flis, flingor eller brickor som är svåra att sopa. Det hjälper till att hålla dina arbetsytor, plattsystem och monteringsstationer rena och funktionella.

Den korrosionsbeständiga stålskrapan är fastsatt på en 2" Flat Super Air Nozzle (Flat Super Luftmunstycke) och en 3/4" förlängning för att ge den styrka och hållbarhet som krävs för många av dina tuffaste rengörings- och renhållningsutmaningar. Förlängningar för Soft Grip Super Air Scraper är tillgängliga i längder från 6" (152mm) till 72" (1.829mm). Dessa hjälper till med rengöring av bordsskivor, inuti maskiner, de når golvet och andra ytor. Avskärmningsplåtar står också till förfogande.

*patentsökt

Copyright © 2020 EXAIR Corporation. Med ensamrätt.