6 Steps to Optimizing Your Compressed Air System

Tillbehör till Luftmunstyckena
Air Nozzle Accessories

EXAIR erbjuder ett stort antal verktyg så att du får ut det mesta av dina luftmunstycken och strålar. Oavsett om det gäller att förbättra läget på ditt luftmunstycke eller för att förminska luftförbrukningen, EXAIR har rätt tillbehör för dig!


För tillämpningar där luftmunstycken eller strålar kan behöva flyttas ofta är de flexibla Stay Set-slangarna idealiska. Sätt slangen på plats nära den plats där den ska användas och böj den så att luftströmmen riktas mot måltavlan. Eftersom slangen har ett "minne" kommer den inte att krypa undan eller böja sig. Den håller sig alltid på plats tills den fysiskt flyttas till nästa plats. Flexibla Stay Set-slangar

Magnetiska baserMagnetiska baser är lämpliga för tillämpningar där luftmunstycken eller luftstrålar kan behöva flyttas ofta. Den kraftiga magneten kan monteras horisontellt eller vertikalt. EN avstängningsventil medföljer som medger obegränsad justering av styrkan och flödet.

Vridbara komponenter
EXAIRs vridbara komponenter förenklar inställningen av luftmunstyckena och strålar. De vridbara komponenterna möjliggör en rörelse av 25 grader från centeraxeln så att en total rörelse på 50 grader är möjlig. Modell 303 i rostfritt stål.

AvblåsningsutrustningÄr du osäker på vilket luftmunstycke eller stråle som passar bäst till ditt ändamål? EXAIRs Avblåsningsutrustning erbjuder ett komplett utbud av luftmunstycken och strålar som du kan experimentera med.

Copyright © 2020 EXAIR Corporation. Med ensamrätt.